BIZONYSÁGOK‎ > ‎

Szanati Patrik: Csalódtam az egész világban

Kornél Nagy, 2013. dec. 4. 9:48   [ 2014. márc. 7. 12:24 frissítve ]
1978-ban születtem Sopronban. Értelmiségi családból származom, átlagos, tisztességes nevelésben részesültem. 14 éves koromban csalódtam az egész világban. Menekülésként az alkoholhoz fordultam és jöttek a kábítószerek is. Mindig terveztem, hogy egyszer majd megváltozok, de nem sikerült.

Néhány évvel később találkoztam olyan keresztény emberekkel, akikben először láttam meg Isten dicsőségét. Láttam, hogy boldogok, mert velük van valaki. Sugározták Istent, és én rájöttem, hogy nekem is oly nagy szükségem van rá. Hosszas, éveken át tartó tusakodás után elismertem magam előtt is azt, amit a szívem mélyén mindig is tudtam: hiányzik nekem és vágyok rá, hogy megismerhessem. Ha Krisztus valóban él, akkor bocsássa meg minden bűnömet, újra akarom kezdeni az életem - tiszta lappal. Kiáltottam hozzá imában, és meghallgatott, válaszolt, és közel jött hozzám. Összetörte a szívemet a vele való találkozás, azóta úgy érzem, nem tudok nélküle élni.

Minden nap keresem Őt, és életemet az Ő, és az emberek szolgálatára szenteltem. Isten megajándékozott egy csodálatos feleséggel, három gyönyörű gyermekkel, és ma is mindennap tenyerén hordoz. Kívánom, hogy te is megismerd Őt, és Ő legyen a te Istened és Szabadítód!